Restaurant

vooraanzicht restaurant

Chef-kok Luc en gastvrouw Els heten u van harte welkom in restaurant Carpe Diem.

Wij brengen u de Bourgondische keuken, met typische Vlaamse gerechten.

‘s Middags bieden wij u een verzorgde lunch aan, maar u kunt eveneens genieten à la carte. We werken met dagverse producten.

Probeer zeker eens onze visgerechten, de specialiteit van de chef.

Bij mooi weer kunt u genieten van de zon op ons terras 

Wekelijkse rust de ganse dinsdag  en de woensdag tot 17.00 uur

Specialiteit van huis:

Paling gebakken, in 't groen, provençaals, in de room ( 300 gr)  26.50€ 

Cote à l'os van Belgisch Blauw-wit met vers opgeklopte Béarnaise ( 2 pers.  1100 gr) 25€ pp.

Zomerse Paella 25€ pp.

Zuiders gekruide gamba's gegrild  25€ pp.

Wekelijkse wisselende streekgerechten, hoevekip, lam,...

Dagelijks vers visaanbod, zeewolf, tong, rog

Huisbereide desserts, parfait van grand Marnier, crème brulèe,... 

Verse Pannenkoeken