Ligging

Jabbeke is een gemeente in het noorden van West-Vlaanderen. Het is gelegen aan de autosnelweg, het knooppunt van de A10, de A 18 en de E40. Hierdoor is het de ideale uitvalsbasis om deze regio te ontdekken. Hotel Carpe Diem zelf ligt op 1 km van de E40.

Het historische Brugge ligt op 10 km van Carpe Diem. U kunt erheen langs de autosnelweg en kunt parkeren op de randparking aan het station voor 3,5 euro per dag. De parking is gelegen op 8 minuten wandelen van het centrum, u kunt vanaf de parking ook de gratis bussen nemen. Vanuit Jabbeke kunt u ook met de bus naar Brugge.

De Kust is gelegen op 15 km van Carpe Diem. Genieten van een terrasje in de zomer of een stevige winterwandeling, het is er altijd heerlijk vertoeven.

Ontspanning
Het klein strand ligt op 800m van hotel Carpe Diem
Natuur
Fietsen in het Brugse Ommeland
Kust
Oostende ligt op 15km van hotel Carpe Diem
Cultuur
Het Permekemuseum ligt op 100m van hotel Carpe Diem

Maar ook Jabbeke zelf heeft heel wat te bieden.

Jabbeke was de woonplaats van Constant Permeke, waar hij zijn woonhuis ‘De Vier Winden’ bouwde, en waar nu het Provinciaal Museum Constant Permeke is gevestigd. Het Permekemuseum ligt op 100m van ons hotel.

We zijn gelegen pal in het Brugse Ommeland, met ruim 930 km fietsroutes door bossen en polders, langs kastelen, kanalen en tal van pittoreske dorpjes zoals het prachtige Lissewege. Ook motorrijders kunnen hun hart ophalen tijdens een ritje op de kronkelende wegen van het Brugse Ommeland.

Voor de kinderen is er het Klein Strand, een recreatiedomein met tal van watersportactiviteiten die op 800 meter van Carpe Diem ligt. Het Boudewijnpark ligt op 11 km, Plopsaland op 40 km en het domein van Beisbroek met de volkssterrenwacht op 5 km.

Klein strand Jabbeke